Magento

Jouw Magento 2 koppelen met een online boekhoudpakket?


  • Het aanschaffen van de Magento 2 koppeling is een waardevolle investering. Het doen van de boekhouding kost enorm veel kostbare tijd die je beter kunt besteden aan core-werkzaamheden van je onderneming. Dankzij de koppeling zullen tijdrovende boekhoudtaken overgenomen worden.

  • Het zou natuurlijk vervelend zijn als de koppeling tijdelijk niet werkt of fouten maakt waardoor je administratie niet goed gedaan wordt. Om dit te voorkomen besteden wij veel tijd aan het onderhoud van de koppeling. Denk hierbij aan periodieke updates bijvoorbeeld.

  • Je kan meteen aan de slag met de Magento 2 koppeling. Het installeren kan je zelf gemakkelijk doen door het volgens van een aantal simpele stappen. Binnen 10 minuten zal de koppeling al actief zijn!

  • Bij iWebdevelopment kun je kiezen uit verschillende SLA contracten. Ieder contract heeft een bepaald niveau van ondersteuning. Zo zit er dus altijd wel een perfect abonnement voor jouw onderneming tussen met de juiste service!

  • Je gegevens zullen altijd veilig zijn doordat wij de hoogste veiligheidseisen op het gebied van gegevensuitwisseling hanteren. Daarnaast zijn al onze koppelingen gecertificeerd en wordt alle data vervoerd via een beveiligde verbinding.

Magento koppelen met uw platform?

Wij bieden koppelingen aan tussen Magento en de volgende platformen: