Maatwerk

Naadloze aansluiting


Een specifieke oplossing voor jóuw bedrijf

Van standaardkoppeling naar maatwerk


 • Betrouwbare koppeling

  iWebDevelopment biedt software aan waarmee je jouw pakket gemakkelijk aan je boekhoudsoftware koppelt. We hebben alles in huis om elk vraagstuk op het gebied van synchronisaties en koppelingen te beantwoorden. Daarbij zorgen we keer op keer voor een passende maatwerkoplossing.

 • Thuis in e-commerce

  De wereld van e-commerce kent voor ons geen geheimen. En ook op het gebied van boekhouden staan we al jarenlang ons mannetje. Dankzij de combinatie van die twee werelden en onze kennis en ervaring, hebben we een koppeling ontwikkeld waarmee je je boekhouding en je e-commerce pakket met elkaar kunt verbinden. Snel en gemakkelijk!

 • Deskundig team

  Onze jarenlange ervaring en kennis van Exact Online zorgen ervoor dat we een constructieve samenwerking aan kunnen gaan. Een samenwerking waarbij we elkaar begrijpen en weten waar we over praten. Ons team van gemotiveerde medewerkers staat dan ook elke dag voor je klaar.

 • Gecertificeerd voor Exact Online

  Onze focus ligt op het ontwikkelen van koppelingen en alle daarbij behorende maatwerkoplossingen. Wil je ook je favoriete software & services aan Exact Online koppelen? We helpen je graag bij je deelname aan het Appcenter van Exact Online.

 • Neem contact op

  Wil je meer weten over onze dienstverlening of wil je onze koppeling gaan gebruiken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of sluit direct een abonnement af.