Amazon

Jouw Amazon pakket koppelen?


  • Het automatiseren van manuele handelingen kan erg veel tijd bespraken. Deze tijd kun je vervolgens besteden aan andere belangrijke zaken. Daarom is een koppeling met Amazon de ideale oplossing. Een koppeling zorgt ervoor dat gegevens direct en zonder extra manuele handelingen worden gesynchroniseerd.

  • Bij iWebDevelopment kun je kiezen uit verschillende SLA contracten. Ieder contract heeft een bepaald niveau van ondersteuning. Zo zit er dus altijd wel een perfect abonnement voor jouw onderneming tussen met de juiste service!

  • Alle gegevens zijn volledig beveiligd doordat wij werken met de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid van de gegevens. Wij slaan je data niet op maar zorgen ervoor dat het gelijk en beveiligd naar de juiste plek wordt gesynchroniseerd.

  • Wij willen niet dat je teveel betaald om je werkzaamheden te automatiseren, daarom vragen wij een eerlijke prijs voor onze koppelingen. Wij maken geen gebruik van verborgen kosten en werken met een opzegtermijn van slechts één maand.

  • Op het moment dat je Amazon koppelt met jouw pakket naar keuze zorgen wij voor het doorsturen en synchroniseren van je gegevens. Zo raak je nooit meer belangrijke informatie kwijt van bijvoorbeeld klanten, bestellingen en/of voorraden!

Amazon koppelen met uw platform?

Wij bieden koppelingen aan tussen Amazon en de volgende platformen: