Zó koppel je in een mum van tijd je boekhouding met je webwinkel


Geplaatst op 29-11-2021 door Team iWebDevelopment

Afhankelijk van welk pakket of abonnement je kiest, wordt er een koppeling gelegd die het beste past bij bijvoorbeeld je ERP-pakket. Waar je ook voor kiest: met de koppeling van iWebDevelopment beschik je over een snelle en simpele koppeling tussen je boekhouding en je webwinkel. Datzelfde geldt voor de verbinding tussen systemen die werken om te factureren, offreren, te verkopen, te registreren of voorraad te beheren.

Koppelingen gemakkelijk te leggen

In de praktijk wordt nog weleens gedacht dat het autoriseren en configureren van deze systemen ingewikkeld en tijdrovend is. Maar in werkelijkheid is actief maken van deze koppeling een fluitje van een cent. Hoe dat werkt? Tijdens een autorisatie word je automatisch doorgestuurd naar je gekozen boekhoudpakket. Daar geef je autorisatie richting iWebDevelopment wat betekent dat er binnen een beperkt deel van de administratie wijzigingen doorgevoerd kunnen worden of facturen of artikelen ingezien. Wanneer je deze autorisatie geaccordeerd hebt, dan is het geregeld. Binnen enkele minuten zelfs. Stopzetten kan uiteraard ook ieder moment.

Hetzelfde geldt overigens aan de webshopkant: dan maak je een aparte gebruiker aan die bijvoorbeeld wél artikelen uit kan lezen maar deze niet kan updaten. Op die manier bepaal je tot in detail welke autorisatie je geeft aan een partij zoals wij dat zijn.

Kortom, het autorisatiedeel is kinderspel qua inregelen: het is heel simpel en met een druk op de knop binnen enkele minuten geregeld. Waarom je dat zou willen? Met onze koppeling bespaar je veel tijd en geld. Zo richt je je weer op je ondernemerschap in plaats van op de administratie.

Van autorisatie naar configuratie
Na de autorisatie ga je door met de configuratie, dus met het daadwerkelijk leggen van de koppeling. Binnen dit proces kun je rekening houden met specifieke btw-tarieven, bepaalde exportcodes, gekozen grootboekrekeningen en andere typen financiële instellingen. En je kunt ook andere regelingen toevoegen, bijvoorbeeld dat je facturen worden afgeletterd zodat alles op de juiste manier met elkaar communiceert. En dan? Dan is de koppeling al actief.

Neem contact op
Wil je ook je webwinkel koppelen met dé online bedrijfssoftware? Of ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om te overleggen. We kijken uit naar je bericht.