Het afhandelen van facturen en betalingen via WhatsApp is nog nooit zo eenvoudig geweest


Geplaatst op 09-11-2021 door Team iWebDevelopment

In Nederland alleen al maken 9,8 miljoen mensen gebruik van Whatsapp. Het is daarmee een belangrijk kanaal om direct in contact te komen met je klanten. Door gebruik te maken van de iWebDevelopment WhatsApp-koppeling geef je klanten de mogelijkheid om met één druk op de knop eenvoudig facturen te betalen. Zo zijn de leesratio's op WhatsApp enorm hoog, worden berichten sneller bekeken en ontvang je sneller betalingen. Dit levert je niet alleen meer tijd, maar ook een betere rentabiliteit op. Met een betaalverzoek blijven facturen minder snel liggen. Uiteraard wordt alles netjes en snel gesynchroniseerd met je Exact Online boekhouding.

Verhoog je efficiëntie en service met de WhatsApp - Exact Online Koppeling

Dit zijn de voordelen:
- Verbeter het betaalgemak voor je klanten
- Snel en veilig je betalingen ontvangen
- Plug and play installatie van de koppeling binnen enkele minuten
- De koppeling voldoet aan de hoogst beveiligingsstandaarden
- iWebDevelopment draagt zorg voor het volledige onderhoud. Je hoeft hier niets voor te doen

Probeer nu
De WhatsApp-koppeling van iWebDevelopment biedt een veilige, snelle en kwalitatieve koppeling tussen je Exact Online account en je klanten via WhatsApp. Met de koppeling hoef je geen tijd meer te besteden aan het handmatig versturen van facturen. Het afhandelen van facturen betalingen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Plug and play zonder moeite
In een paar tellen wordt je WhatsApp webshop gekoppeld aan de boekhouding. Start de configuratie door te klikken op 'Probeer nu' rechtsboven deze pagina. Je komt op een pagina uit bestaande uit 5 stappen. Na het doorlopen van de 5 stappen is de app geconfigureerd en is Exact Online aan je WhatsApp gekoppeld. De Exact Online koppeling synchroniseert geheel automatisch gegevens waarna de app ten alle tijden automatisch wordt geüpdatet. Je hoeft er helemaal niets voor te doen. En mocht het onverhoopt niet lukken, dan staat ons team voor je klaar!

Deze app biedt o.a. de volgende features
- Het versturen van offertes met een link ter goedkeuring
- Het versturen van facturen met een betaallink

Met de app kun je
Snel en eenvoudig facturen en betaalverzoeken versturen om vervolgens de data te synchroniseren met je Exact Online boekhouding.

Support op verschillende niveaus
Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn heeft iWebDevelopment diverse SLA-contracten voor verschillende niveaus van support. SLA Brons is bij ieder abonnement inbegrepen, maar wil je meer service dan kun je ook kiezen voor Zilver of Goud. Op deze manier zijn wij altijd binnen handbereik voor ál je vragen.

Neem contact op
Voor vragen of meer informatie over onze WhatsApp-koppeling, neem contact met ons op via: info@iwebdevelopment.nlNeem dan even contact met ons op. of neem een kijkje op onze website: www.iwebdevelopment.nl.