SnelStart

Onderneem sneller en makkelijker

Kies een abonnement die bij je past


  • De koppeling van iWebDevelopment zorgt ervoor dat de gegevens van bestellingen, orders en klanten uit je webshop razendsnel worden gesynchroniseerd naar je Snelstart account. Op die manier worden alle benodigde gegevens binnen no-time naar de goede plek gesynchroniseerd.

  • Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de koppeling tijdelijk niet werkt of fouten maakt. Daarom werken wij continu aan de onderhoud van de koppelingen. Denk hierbij aan periodieke updates. Hierdoor zullen er geen problemen ontstaan en zal de koppeling altijd en overal foutloos functioneren zodat jouw boekhouding altijd op orde zal zijn!

  • Als geregistreerd partner van Snelstart zijn al onze koppelingen voorzien van een officiële certificering. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van de hoogste veiligheidsmaatregelen doordat wij constant werken aan de veiligheid van je data.

  • Wij vinden dat elke onderneming de mogelijkheid moet krijgen om de werkzaamheden te kunnen automatiseren. Bij iWebDevelopment heb je keuze uit verschillende soorten SLA contracten met elk een ander niveau van ondersteuning. Zo vind elke ondernemer een passend abonnement.

  • De Snelstart koppeling van iWebDevelopment optimaliseert werkprocessen. Het overtypen en importeren van verkoopgegevens en klantgegevens is vanaf nu niet meer nodig.

  • Installeer de Snelstart koppeling volledig zelf dankzij onze eenvoudige installatieproces. Natuurlijk kunnen wij de koppeling ook voor je installeren.

SnelStart koppelen met uw platform?

Wij bieden koppelingen aan tussen SnelStart en de volgende platformen: