Magento 1

Jouw Magento 1 koppelen met een online boekhoudpakket?


  • Het doen van de boekhouding kost enorm veel tijd. Die tijd kun je beter besteden aan andere belangrijke zaken. Daarom is een koppeling met Magento 1 de ideale oplossing. Een koppeling zorgt ervoor dat alle verkoopgegevens direct naar de boekhouding worden gesynchroniseerd.

  • Je hoeft niet lang te wachten tot je met de koppeling aan de slag kunt. De koppeling tussen je boekhouding en Magento 1 is namelijk met een hand omslag geïnstalleerd. Binnen 10 minuten zal de koppeling al actief zijn en heb je dus geen omkijken meer naar het overtikken van ordergegevens.

  • Door de keuze uit verschillende niveaus van ondersteuning, zal je altijd een passend abonnement vinden voor je onderneming. Dit allemaal zonder extra kosten.

  • Alle gegevens zijn volledig beveiligd doordat wij werken met de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid van de gegevens. Wij slaan je data niet op maar zorgen ervoor dat het gelijk naar de goede plek wordt gesynchroniseerd.

  • Wij willen niet dat je teveel betaald om je werkzaamheden te automatiseren, daar vragen wij een eerlijke prijs voor onze koppelingen. Wij maken geen gebruik van verborgen kosten en werken met een opzegtermijn van slechts één maand.

  • Op het moment dat je je boekhouding koppelt met Magento 1, zullen je gegevens in je boekhouding altijd en overal up-to-date zijn. Zo raak je nooit meer belangrijke informatie kwijt van klanten, bestellingen en voorraden!

Magento 1 koppelen met uw platform?

Wij bieden koppelingen aan tussen Magento 1 en de volgende platformen: