Zó boost je de omzet van je webwinkel door het leggen van een slimme boekhoudkoppeling


Geplaatst op 05-10-2021 door Team iWebDevelopment

Elke ondernemer wil tijd besparen en efficiënter werken. Maar dan wél op een betrouwbare manier die ook naar de toekomst stabiel blijft. iWebDevelopment, ook bekend als dé koppeling specialist, gaat met dat doel voor ogen, blogs met interessante tips, berichten uit de media en andere wetenswaardigheden over de wereld van e-commerce versturen. Wat we doen? Met de Exact Online koppeling van iWebDevelopment beschik je over een snelle en simpele koppeling tussen je boekhouding en je webwinkel. En dat bespaart je tijd, werkt efficiënt én is bovendien heel betrouwbaar.

Partnerschap met Exact Online
In eerste instantie richtte onze organisatie zich op één type boekhoudsysteem, maar al snel zijn we een gedegen partnerschap met Exact Online aangegaan. Dit is waardevol voor onze klanten, omdat het betekent dat onze koppelingen gecontroleerd worden zodat de afnemer er zeker van is dat alles technisch en boekhoudkundig in orde is. En veilig bovendien, want anders word je niet in een dergelijk partnerschap toegelaten.

Klanten die een boekhoudkoppeling gebruiken geven aan dat ze de volgende aspecten waarderen omdat het ze helpt om succesvol te kunnen ondernemen:

- De tijdsbesparing
Met een koppeling bespaar je veel tijd en geld. Zo richt je je weer op je ondernemerschap in plaats van op de administratie.

- De veiligheid van gegevens
Databeveiliging is belangrijk. De Exact Online koppeling slaat geen data op onze servers op en de koppeling is volgens de hoogste veiligheidseisen ontwikkeld.

- De gecertificeerde kwaliteit
De certificering van de koppelingen, geeft vanwege het geregistreerd partnerschap met Exact Online, verzekering van de hoogste kwaliteit en waarborgt optimale functionaliteit.

- Snelle installatie
De Exact Online koppeling zorgt voor een synchronisatie tussen Exact Online en de webshop van onze klanten. Binnen 10 minuten is de koppeling actief en kan er al data gesynchroniseerd worden.

- Vrij van onderhoud
De koppeling hoeft niet door de afnemer zelf onderhouden te worden, daar wordt door ons voor gezorgd. En dat betekent met plezier ondernemen omdat er focus op je core business is.

De basis van de koppeling
Wat de koppeling in basis doet is alles regelen zodat je als ondernemer je zaken belastingtechnisch goed bij kunt houden. Maar je kunt ook een analyse maken van de marges op een bepaald product of binnen een bepaalde artikelgroep, bijvoorbeeld wanneer je via een platform als bol.com of Amazon verkoopt. Verder kun je via onze koppeling ook allerlei relevante controles uitvoeren zodat je een rapportage tot je beschikking hebt tot op elk gewenst detailniveau.

Doel geslaagd als...
Uiteindelijk zou je kunnen zeggen dat het gebruik van onze koppeling je rust, grip en controle op je business geeft. Er is minder ruis waardoor je je kunt focussen op je core business als ondernemer. En dat is wat je als succesvolle ondernemer nastreeft: je niet verliezen in randzaken, maar bezig zijn met je kernactiviteit. Als e-commerce ondernemer wil je immers bezig zijn met je cijfers, zoals je omzet en je kosten. En niet met de voorraadstanden van je webshop... Als we daar met onze bedrijf een waardevolle bijdrage aan kunnen leveren, dan is ons doel geslaagd.

Neem contact op
Meer weten over de koppeling van iWebdevelopment? Neem dan even contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.