Hierom wil je je verdiepen in webshopkoppelingen: het is onmisbaar voor zakelijk succes


Geplaatst op 23-12-2021 door Team iWebDevelopment

Natuurlijk begrijpen we wel dat je verdiepen in webshopkoppelingen niet direct je focus heeft. Er zijn immers wel leukere dingen te bedenken. Maar tegelijkertijd is het wél van belang dat je dit onderwerp niet zomaar naast je neerlegt. Want, als je succesvol wilt ondernemen, dan ontkom je er niet aan om je in dit thema te verdiepen.

Beoordeel de kwaliteit van de koppeling

Voordat je naar de koppeling zelf kijkt, kijk je naar de leverancier. Over welke certificeringen beschikt deze? Van welke, toonaangevende betrouwbare partijen zijn ze officieel erkend partner? Want als dat laatste het geval is, dan weet je dat alles door en door op een functionele manier getest is. Bovendien voldoet de koppeling dan aan de laatste veiligheidsvereisten en worden er structureel securitychecks op de software en bedrijfsprocessen uitgevoerd. Deze controles geven je de zekerheid dat je met een goede partner in zee gaat. Let daarbij ook op partnerschappen met grote namen zoals Unit4, AFAS, Twinfield en Exact. Dat geeft betrouwbaarheid weer.

Kies voor de simpelste koppeling tussen je boekhouding en je webwinkel.

Voor de goedkoopste óf voor de beste kiezen?
Uiteraard let je bij de aanschaf van een koppeling ook op de prijs. Al hoeft de hoogte daarvan niet doorslaggevend te zijn. Zo biedt iWebDevelopment bijvoorbeeld een synchronisatie-interval van 1 tot 5 minuten, afhankelijk van het platform. Daarnaast is de prijs die je betaalt in het algemeen ook afhankelijk van het boekhoudpakket en de koppelingen. Het is maar wat je wilt en wat belangrijk is voor jouw business. Kijk, tot slot, ook naar het aantal modules dat je kunt koppelen, de flexibiliteit in bredere zin en de mogelijkheid om voor maatwerk te gaan. Dáárom wil je je verdiepen in de beste webshopkoppeling voor jouw bedrijf.

Neem contact op
Wil je er meer over weten of even overleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.